Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Marja-Terttu Kivirinta, taidehistoria

FM Marja-Terttu Kivirinta väittelee 21.2.2014 kello 12 aiheesta "Vieraita vaikutteita karsimassa. Helene Schjerfbeck ja Juho Rissanen – Sukupuoli, luokka ja Suomen taiteen rakentuminen 1910–20-luvulla" (Eliminating the Other Helene Schjerfbeck and Juho Rissanen Constructing the field of art in the Finland of 1910’s and 1920’s).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston pieni juhlasali, Päärakennus, Fabianinkatu 33, 4. kerros. Vastaväittäjänä on professori Anu Koivunen, Tukholman yliopisto, ja kustoksena on professori Kirsi Saarikangas.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Marja-Terttu Kivirinta
marja-terttu.kivirinta(at)helsinki.fi

2015

2014

2013