Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Riikka Korppi-Tommola, teatteritiede

FM Riikka Korppi-Tommola väittelee 19.12.2013 kello 12.15 humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Toisia liikkeitä, uusia virtauksia. Suomalaisen modernin tanssin muutosprosessi 1960-luvulla" (Other Movements, New Currents. The Process of Change in Finnish Modern Dance during the 1960s).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, Unioninkatu 34, auditorium XII, 3. krs. Vastaväittäjänä on Taiteellisen tutkimuksen professori Leena Rouhiainen, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu, ja kustoksena on professori Hanna Korsberg.

Väitöskirjaa myy Riikka Korppi-Tommola. Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Riikka Korppi-Tommola
riikka.korppi-tommola(at)helsinki.fi

2015

2014

2013