Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Elisa Järnefelt, uskontotiede

FM Elisa Järnefelt väittelee 27.11.2013 kello 12 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Created by Some Being – Theoretical and Empirical Exploration of Adults’ Automatic and Reflective Beliefs about the Origin of Natural Phenomena".


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, sali 5, Fabianinkatu 33. Vastaväittäjänä on professori Pascal Boyer, Washington University in St. Louis, ja kustoksena on professori René Gothóni.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Elisa Järnefelt
elisa.jarnefelt(at)helsinki.fi

2015

2014

2013