Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: John Nelson, musiikkitiede

Tekn.tri, BA (Hons) John Nelson väittelee 23.11.2013 kello 10 aiheesta "The significance of Rimsky-Korsakov in the development of a Russian national identity" (Rimski-Korsakovin merkitys Venäjän kansallis-identiteetin kehityksessä.).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopisto, Päärakennus, auditorio XII. Vastaväittäjänä on professori Andrei Denisov (Herzen State Pedological University / St. Petersburg Conservatory) ja kustoksena on professori Eero Tarasti.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Studia Musicologica Universitatis Helsingiensis.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

John Nelson
john.nelson(at)helsinki.fi

2015

2014

2013