Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Anelma Lammi, Venäjän kieli ja kirjallisuus

FM Anelma Lammi väittelee 8.11.2013 kello 12 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "TUBI OR NOT TUBI. Sopostavlenie russkoj i finskoj terminologii v predmetnoj oblasti tuberkuleza" (TUBI OR NOT TUBI. Venäläisen ja suomalaisen tuberkuloositerminologian vertailua.).


Väitöstilaisuus on venäjänkielinen ja järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, auditorio XIV, Unioninkatu 34, 3 krs. Vastaväittäjänä on professori A.S. Gerd, Pietarin valtionyliopisto, ja kustoksena on professori Arto Mustajoki.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Slavica Helsingiensia. Väitöskirjaa myy Venäjän kielen ja kirjallisuuden oppiaine.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Anelma Lammi
anelma.lammi(at)helsinki.fi

2015

2014

2013