Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Sanna Saunaluoma, arkeologia

FM Sanna Saunaluoma väittelee 26.10.2013 kello 10 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Pre-columbian earthwork sites in the frontier region between Brazil and Bolivia, Southwestern Amazon" (Esikolumbiaaniset maarakennemuinaisjäännökset Brasilian ja Bolivian rajaseudulla, Lounais-Amazonialla).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, auditorio XII, Unioninkatu 34. Vastaväittäjänä on Ph.D Clark Erickson, University of Pennsylvania, ja kustoksena on professori Mika Lavento.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa


Väittelijän yhteystiedot:

Sanna Saunaluoma
sanna-kaisa.saunaluoma(at)helsinki.fi

2015

2014

2013