Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Ajankohtaista

Työelämätapahtuma: Latinalainen Amerikka ja Suomi – kansainvälisiä työmahdollisuuksia

Kiinnostaako Latinalainen Amerikka? Opiskeletko kieliä tai liittyvätkö opintosi muuten alueeseen? Oletko kenties vastavalmistunut?

Nyt pärähtää! Ainejärjestöt Setenta ja Macondo järjestävät ainutlaatuisen työelämätapahtuman opiskelijoille ja alumneille! Tule kuulemaan kieli- ja kulttuuriasiantuntijoiden työtehtävistä sekä Latinalaiseen Amerikkaan liittyvistä työmahdollisuuksista. Paikalla mm. Centro Cultural Brasil-Finlândia, CIMO, FinCEAL, Helsinki Business & Science Park, Helsinki Think Company, Pöyry, Taksvärkki ry, Team Finland, Unidos ja Urapalvelut.

Tapahtuman avaa Brasilian suurlähettiläs Norton de Andrade Mello Rapesta. Sen jälkeen ohjelmassa on paneelikeskustelu, jossa pohditaan kieli- ja kulttuuriosaamisen hyödyntämistä työnhaussa ja työelämässä: miten pitkälle humanistisella ja yhteiskuntatieteellisellä tutkinnolla oikein pääsee? Paneelia johtaa FT Sarri Vuorisalo-Tiitinen.

Keskustelun jälkeen opiskelijat ja työelämän edustajat pääsevät kohtaamaan kasvokkain työtorilla. Kuivin kurkuin ei myöskään tarvitse olla, sillä luvassa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Paikka: Helsingin yliopiston Kielikeskus (LS 115)
Aika: ke 9. lokakuuta klo 9–12

Yhteistyössä Humanistinen tiedekunta, Helsingin yliopiston alumniyhdistys, Maailman kulttuurien laitos, Nykykielten laitos ja Palmenia.

>> Tapahtuman Facebook-sivu