Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Ritva Pallaskallio, suomen kieli

Ritva Pallaskallio väittelee 21.9.2013 kello 10 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Kertova tempus – Finiittiverbin aikamuodon valinta suomenkielisissä katastrofiuutisteksteissä 1860–200" (Narrative usage of tense in Finnish disaster news texts 1860–2004).


Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, pieni juhlasali, Fabianinkatu 33. Vastaväittäjänä on dosentti Pekka Pälli, Aalto-yliopisto, Kauppakorkeakoulu, ja kustoksena on professori Jyrki Kalliokoski.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa
E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Ritva Pallaskallio
ritva.pallaskallio(at)helsinki.fi

2015

2014

2013