Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Ajankohtaista

Timo Miettiselle yhdysvaltalaisen filosofisen yhdistyksen nuoren tutkijan palkinto

FT Timo Miettinen on voittanut Yhdysvaltain toisiksi suurimman filosofisen yhdistyksen, Society for Phenomenological and Existential Philosophy (SPEP) -seuran nuoren tutkijan palkinnon (Junior Scholar Award).

Ansioituneille väitelleille tutkijoille vuosittain jaettava palkinto myönnettiin Miettisen väitöskirjaan ”The Idea of Europe in Husserl’s Phenomenology: A Study in Generativity and Historicity” (2013) pohjautuvasta artikkelista “Teleology Beyond Metaphysics: Husserlian Phenomenology and the Historical Consciousness of Modernity”.

Miettinen väitteli Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa 9. helmikuuta 2013.

Palkinto luovutetaan lokakuussa SPEP:in vuosikokouksessa Eugenessa, Oregonin osavaltiossa.