Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Ajankohtaista

Kävelykierrokset avaavat taas yliopiston rakennuksien historiaa ja arkkitehtuuria

Taidehistorialliset kävelykierrokset valtaavat jälleen Helsingin yliopiston kesäiset kampukset 13. kesäkuuta alkaen.

Yleisölle maksuttomilla kävelykierroksilla tutustutaan yliopistorakennusten arkkitehtuuriin aina Carl Ludvig Engelin empirerakennuksista 2000-luvun moderneimpiin muotoihin. Kierroksilla pääsee kuulemaan myös yliopiston historiasta ja taidekokoelmista. Oppaina ovat Helsingin yliopiston taidehistorian opiskelijat.

Vuoden 2013 uutuuskierros esittelee uusinta arkkitehtuuria keskustakampuksella. Kierroksella tutustutaan oppaan johdolla muun muassa näyttävään Kaisa-kirjastoon. Kierroksia järjestetään tänä vuonna aikaisempia vuosia enemmän myös elokuun lopussa ja syyskuun alussa.

Kierroksia järjestetään Helsingin yliopiston kaikilla kampuksilla ja lisäksi Vanhalla ylioppilastalolla. Kierrokset alkavat 13.6. ja jatkuvat syyskuun alkuun. Opastuksia järjestetään myös ruotsiksi ja englanniksi sekä liikuntaesteettöminä.

Tervetuloa sivistymään ja virkistymään!

>> Taidehistorialliset kävelykierrokset vuonna 2013

koordinaattori Hanna Hannus