Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Professori Eero Tarastin kirjan julkaisutilaisuus

Musiikkitieteen professori Eero Tarastin uusimman teoksen "Musiikki ja humanismi Suomen saloilta Pariisin salonkeihin. Esseitä vuosilta 2003–2013" -julkaisutilaisuus järjestetään perjantaina 1. maaliskuuta klo 14–16 Kielikeskuksen juhlasalissa (Fabianinkatu 26, 3. kerros).

Esillä ovat myös Tarastin viime vuonna ulkomailla ilmestyneet kirjat Semiotics of Classical Music – How Mozart, Brahms and Wagner Talk To Us (Mouton de Gruyter, Berliini) ja Existential Semiotics (Sechuan University Press, Kiina).

Tilaisuudessa kuullaan seuraavat musiikkiesitykset:

• Tero Halonen, tenori, Eila Tarasti, piano: Sibelius
  • HYMSin kvartetti (Petrus Laitinmäki, viulu, Mikko Metsälampi, altto, Holger Kaasik, sello, Eero Tarasti, piano):
    Ernest Chausson, 1. osa pianokvartetosta A-duuri op. 30

Ilmoittautuminen

Pyydämme ystävällisesti osallistujia ilmoittautumaan 26. helmikuuta mennessä täällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestävät Helsingin yliopiston humanistinen tiedekunta ja Kustannusosakeyhtiö University Press of Eastern Finland.

Lisätietoa: hum-alumni(at)helsinki.fi