Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Ajankohtaista

Haseeb Shehadeh palkittu samarialaisten käsikirjoitusten, kielten ja historian tutkimuksestaan

Israelissa ja Länsirannalla elävien samarialaisten järjestö Samaritan Medal Foundation on myöntänyt tunnustuksen Haseeb Shehadeh’lle, Maailman kulttuurien laitoksen dosentille, hänen ansioistaan samarialaisten käsikirjoitusten, kielten ja historian tutkijana.

The Samaritan Chancellor’s Medal for Humanitarian Achievement and Services for Peace -mitalin saavat vuonna 2011 myös prof. Menachem Mor (Haifan yliopisto) ja tohtori Ingrid Hjelm (Kööpenhaminan yliopisto).

Samaritan Medal Foundation -järjestön puheenjohtaja Benyamim Sedaka ojentaa mitalin Haseeb Shehadeh’lle Helsingissä juhlatilaisuudessa, joka pidetään tiistaina 1.11. klo 18.00 Topelia-korttelin salissa A205 (Unioninkatu 38 A). Helsingin yliopistoa edustaa tilaisuudessa kansleri Ilkka Niiniluoto.

Keskiviikkona 2.11. klo 14 Benyamim Sedaka pitää luennon aiheesta ”Samaritans of today – activities and future views". Paikka: Metsätalon sali 24 (Unioninkatu 40).

Molemmat tilaisuudet ovat avoimia kaikille. Tervetuloa!