Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Lähi-idän tutkijat koolla Helsingissä

Suomen Lähi-idän instituutti järjestää yhteistyössä Helsingin yliopiston ja Tampereen Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskuksen kanssa ensimmäisen Lähi-itä kollokvion Helsingissä 9.–10. syyskuuta 2011.

Kollokvio kerää koolle yli 100 suomalaista Lähi-idän tutkijaa, opiskelijaa ja tutkimuksesta kiinnostunutta. Kahden päivän aikana on yli 40 esitelmää, jotka edustavat monipuolisesti Suomessa tehtävää Lähi-idän tutkimusta historiasta ja arkeologiasta aina nykypäivän tapahtumiin asti.

Kollokvion avaustilaisuudessa Helsingin yliopistolla esitelmöivät professorit Martti Nissinen Helsingin yliopistosta, M’hammed Sabour Itä-Suomen yliopistosta ja Tuomo Melasuo Tampereen Rauhan- ja konfliktintutkimuskeskuksesta.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

instituutin johtaja Ari Kerkkänen, p. +358 (0)40 772 8188.

Kollokvion ohjelma on instituutin sivuilla www.damascus.fi.