Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Kauko Laitinen Suomen Japanin instituutin johtajaksi

Doctor of Sociology, dosentti Kauko Laitinen on valittu Suomen Japanin instituutin johtajaksi. Laitinen työskentelee tällä hetkellä kiinan kielen ja kulttuurin opetusta edistävän Helsingin yliopiston Konfutse-instituutin johtajana. Hän on myös Helsingin yliopiston Itä-Aasian kulttuurien tutkimuksen dosentti.

Laitinen aloittaa Tokiossa marraskuun alusta.

Suomen Japanin instituutti on Tokiossa toimiva tiede- ja kulttuuri-instituutti, joka edesauttaa parhaan suomalaisen osaamisen verkostoitumista Japanissa. Instituutin tulevaisuuden haasteita tieteen edistämisessä ovat etenkin ympäristökysymykset, ikääntymisen problematiikka sekä koulutukseen liittyvät teemat ja kulttuurin alalla arkkitehtuuri, design ja musiikki.


Lisätietoja:

Johtaja Kauko Laitinen
Helsingin yliopiston Konfutse-instituutti
kauko.laitinen(at)helsinki.fi
(09) 191 22864

2011