Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta
 

Humanistinen tiedekunta

 

 

Ajankohtaista

Väitös: Eija Stark, folkloristiikka

Eija Stark väittelee 14.5.2011 kello 10.15 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta "Köyhyyden perintö – Tutkimus kulttuurisen tiedon sisällöistä ja jatkuvuuksista suomalaisissa elämäkerta- ja sananlaskuaineistoissa" (The Legacy of Poverty. A Study of the substance and continuity of cultural knowledge in Finnish biographical and proverbial texts). Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Päärakennus, sali 5, Fabianinkatu 33, 3. krs.

Vastaväittäjänä on dosentti Jyrki Pöysä, Itä-Suomen yliopisto, ja kustoksena on professori Lotte Tarkka.

Väitöskirjan tiivistelmä on luettavissa E-thesis-palvelussa.


Väittelijän yhteystiedot:

Eija Stark
(09) 19121670
eija.stark(at)helsinki.fi

2011