Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English
Helsingin yliopisto Humanistinen tiedekunta

Humanistinen tiedekunta

Intercultural Encounters -sivuainehaku

Jos olet kiinnostunut kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta, kansainvälisen Intercultural Encounters -maisteriohjelman sivuaineopiskelu voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Sivuaineopinnot ovat 25 opintopisteen englanninkielinen kokonaisuus, jonka voi suorittaa vuodessa. Opinnoissa perehdytään kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin esimerkiksi työelämän ja aluetutkimuksen näkökulmista.

Kokonaisuudesta saa hyödyllistä lisäarvoa esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, kielten tai alue- ja kulttuurintutkimuksen opintoihin. Vuodesta 2001 toiminutta maisteriohjelmaa hallinnoi Maailman kulttuurien laitos.

Sivuainekokonaisuuteen voivat hakea kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat. Haku päättyy keskiviikkona 25.5.2011. Palauta hakemuksesi Maailman kulttuurien laitoksen tenttikuorilaatikkoon (Unioninkatu 38 A, huoneen A124 vieressä).

Hakulomakkeen ja lisätietoa hakemisesta saa osoitteesta www.helsinki.fi/interculturalencounters ja koordinaattori Saara Rautanen-Uunilalta (p. (09) 19 22435, e-mail saara.rautanen-uunila(at)helsinki.fi).