SUOMEN 1700-LUVUN TUTKIMUKSEN SEURA

info-1700(at)

.

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksen jäseniksi voidaan hyväksyä tutkijoita sekä muita luonnollisia ja juridisia henkilöitä, jotka suorittavat vuosittaisen jäsenmaksun. Seura voi kunniajäsenekseen kutsua sen tarkoituksia erityisellä tavalla edistäneen henkilön.

Jäsenyyttä voi anoa toimittamalla täytetyn liittymiskaavakkeen osoitteeseen:
Suomen 1700-luvun tutkimuksen seura
Historian laitos
00014 Helsingin yliopisto.
Lomakkeen voi pyytää samasta osoitteesta tai sähköisesti:

Jäsenlomake

(Huom.! Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Niiden avaamisessa käytettävän Acrobat Reader -ohjelman voi tarvittaessa ladata ilmaiseksi Adoben sivuilta.)

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2016

Seuran syyskokous on vahvistanut vuodelle 2016 jäsenmaksuksi 30 EUR (sisältäen yhteispohjoimaisen vuosikirjan Sjuttonhundratal - Nordisk Yearbook for Eighteenth-Studies) tai 20 EUR (ilman vuosikirjaa). Opiskelijan jäsenmaksu on vastaavasti 20 EUR (sis. vuosikirjan) tai 10 EUR (ilman vuosikirjaa). Kannatusjäsenen vuosimaksu on 200 EUR.

Maksuun sisältyy jäsenyys myös 1700-luvuntutkimuksen kansainvälisessä katto-organisaatiossa ISECS'ssä.

Maksu suoritetaan seuran tilille Ålandsbanken, IBAN: FI77 6601 0003 4399 40.

(Verkkopankit: Nordea | Handelsbanken | Sampo | Osuuspankit | Säästöpankki | Aktia | Ålandsbanken )

Lisätietoja saa sähköpostitse osoitteesta info-1700(at)helsinki.fi

Seuran