YMS-kokonaisuuden rekisteröinti

Lomaketta täyttämässä, kuva: Ida Pimenoff

Kun olet suorittanut kaikki YMS-HOPSin mukaiset kurssit, ja ne on kirjattu opintorekisteriin, on aika koota YMS-kokonaisuus ja rekisteröidä se. YMS ei ilmesty Oodin opintosuoritusrekisteriin itsestään, vaan vaatii opiskelijalta vähän paperityötä, joka tehdään näin:

1. Ota esille opintosuoritusotteesi, jossa YMSiin kuuluvat kurssit näkyvät.

2. Täytä opintosuoritusotteelta kopioiden YMS-kokonaisuuden rekisteröintilomake joko tiedostoon tai tulosta ja kirjoita kynällä. Termit: Koodi eli tunniste = kurssin rekisterinumero, suoritustaso = arvostelu.

3. Tarkasta, että listaamasi kurssit, niiden koodit, laajuudet ja suoritustasot vastaavat täsmälleen opintosuoritusotteella olevia tietoja.

4. Palauta täytetty lomake YMSin vastuuopettajalle joko sähköpostin liitteenä, kirjepostina tai HY:n sisäpostissa.

5. Tarkasta, että 80110 YMS -merkintä ilmestyy viimeistään kahden viikon kuluessa opintorekisteriotteellesi. YMS löytyy Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan otsikon alta.

 

Arvostelu

Jos vähintäään puolet sivuaineen opintopisteistä on suoritettu kursseilla, jotka on arvosteltu 0–5-asteikolla, YMS-kokonaisuudelle annetaan opintorekisteriin arvosana. Se lasketaan opintopisteillä painotetun keskiarvon mukaan. Muussa tapauksessa kokonaisuus arvostellaan hyväksytyksi.


Liitteet

YMS-rekisteröinti -lomake sähköpostin liitteenä lähetettäväksi (rtf)

Tulostettava rekisteröintilomake kynällä täytettäväksi (pdf)