Yhteystiedot

HENVI
PL 65
00014 Helsingin yliopisto

henvi email

Tarkemmat yhteystiedot >>


Ympäristöviikko 5.-9.10.2015

 
 

 

Kannamme vastuuta ympäristöstä
-Uutisia ympäristötutkimuksesta ja -opetuksesta!

Tiivistelmä "Helsinki Sustainability Science Centre" - avoimesta keskustelutilaisuudesta 31.3. klo 13.15-15, Viikissä. Lue ja tutustu aloitteeseen! Ota yhteyttä jos haluta kommentoida suunnittelua ja osallistua prosessiin!(kaisa.korhonenAThelsinki.fi)

 

Avoimen yliopiston kesäopetuksessa on tarjolla myös YMSiin sisältyviä kursseja. Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston kesäopetus on maksutonta läsnäoleville perustutkinto-opiskelijoille >> Lue lisää


Itämeren tila ja tulevaisuus tieteidenvälisesti -luentokurssi järjestetään 4. periodissa torstaisin klo 14-17
Lisäksi olemme saaneet kurssin yhteistyökumppanilta Helsingin kaupungilta ja muilta toimijoilta ajankohtaisia ja todellisia Itämeren tilan parantamiseen tähtääviä haasteita, joihin luentokurssin lisäksi järjestettävä projektityöskentely etsii vastauksia.
Lue lisää

 

Tule mukaan keskustelemaan "Helsinki Sustainability Science Centre" - aloitteesta 31.3. klo 13.15-15, Infokeskus sali 2, Viikki. Vararehtori Keijo Hämäläinen on mukana keskustelemassa! Kysymyksiä ja keskusteluaiheita voi lähettää etukäteen!. Katso myös lyhyt johdatus aiheeseen.

 

HENVI Science Day 2016:" Ympäristöhaavoittuvuus globalisoituvassa maailmassa- Kuinka halllita ja sopeutua muutokseen?" tiistaina 10.5 .2016. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tieteidenvälinen työpajakurssi ympäristöhaavoittuvuudesta

Ryhmätyöskentelyyn perustuva englanninkielinen syventävien opintojen kurssi, johon kuuluu asiantuntijatyöpaja.
Lue lisää ja ilmoittaudu.


Lue uusi blogikirjoitus HENVIn, Sitran ja Future Earth Suomen työpajasta "Miten edistetään pääkaupunkiseudun kestävää muutosta tieteen ja liike-elämän yhteistyönä?

 

Kiinnostaako "kiertotalous ja ruoka" -aiheeseen perehtyminen lähemmin?

Viimekeväisen HENVI Science Day 2015 -tapahtuman pohjalta on nyt julkaistu vertaisarvioitu komenttaattori-artikkeli kaikille avoimessa Sustainability-julkaisussa! Artikkeli on luettavissa täällä: http://www.mdpi.com/2071-1050/8/1/69

 

Monitieteinen Itämeri pro gradu -yhteistyö alkaa!

Helsingin kaupunki ja Helsingin yliopisto aloittavat yhteisen graduprojektin, joka on osa Helsingin ja Turun kaupunkien vuonna 2007 käynnistämää Itämerihaastetta. Tämä projekti koostuu neljästä gradusta, joihin on myönnetty stipendit neljälle opiskelijalle. Lue lisää

 

Kestävän kehityksen vanhempi tutkija Katriina Soini kehittää HENVIssä kestävyystieteen viitekehystä! Lue lisää

 

HENVI Science Days 2015: Towards Circular Economy – Designing a Sustainable Food Cycle: Policy Brief ladattavissaTilaisuudesta koostettu "Policy Brief" pyrkii tiivistämään esitysten ja pyöreän pöydän keskustelujen viestin ymmärrettävässä muodossa. Lue lisää ja lataa Policy Brief sekä suomeksi tai englanniksi.

 

Arktinen tutkimus Helsingin yliopistossa- raportti nyt saatavissa HENVIn sivuilla. Lue lisää ja lataa reportti

 

>> Kaikki uutiset