Yhteystiedot

HENVI
PL 65
00014 Helsingin yliopisto

henvi email

Tarkemmat yhteystiedot >>

 

 

Kannamme vastuuta ympäristöstä -Uutisia ympäristötutkimuksesta ja -opetuksesta!

MYT logo

Johdatus monitieteisiin ympäristöopintoihin JMY uudistui myös Ison pyörän myötä ja on nyt Monitieteinen ympäristötutkimus -tieteenalojen näkökulmia ympäristökysymyksiin eli MYT. Kurssi opetetaan 2. periodissa.

 

Sustainability Science Day 2017: Pathways to Sustainability Transfromation 11-12.5.

 

Helsinki Institute of Sustainability Science, HELSUS, www-sivut julkaistu! Käy katsomassa uuden instituutin toimintaa!

 

Tieteidenvälinen Itämeriopetus lukuvuonna 2016-17 järjestetään kurssilla Itämeren suojelun talous ja politiikka. Kurssi alkaa 2.11. Kurssia Itämeren tila ja tulevaisuus ei järjestetä keväällä 2017.

 

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan kestävyystieteestä ja sen eri näkökulmista syksyllä 2016 järjestettävään seminaarisarjaan. Katso ohjelma ja ilmoittaudu! Viimeinen sessio 29.11!

 

Tiivistelmä "Helsinki Sustainability Science Centre" - avoimesta keskustelutilaisuudesta, joka pidettiin 31.3. klo 13.15-15, Viikissä. Lue ja tutustu aloitteeseen! Ota yhteyttä jos haluta kommentoida suunnittelua ja osallistua prosessiin!(kaisa.korhonenAThelsinki.fi)

 

Kiinnostaako "kiertotalous ja ruoka" -aiheeseen perehtyminen lähemmin? Viimekeväisen HENVI Science Day 2015 -tapahtuman pohjalta on nyt julkaistu vertaisarvioitu komenttaattori-artikkeli kaikille avoimessa Sustainability-julkaisussa! Artikkeli on luettavissa täällä: http://www.mdpi.com/2071-1050/8/1/69

 

Monitieteistä Itämeri- pro gradu -yhteistyötä. Helsingin kaupunki ja Helsingin yliopisto aloittivat yhteisen graduprojektin, joka on osa Helsingin ja Turun kaupunkien vuonna 2007 käynnistämää Itämerihaastetta. Tämä projekti koostuu neljästä gradusta, joihin on myönnetty stipendit neljälle opiskelijalle. Lue lisää

 

Kestävän kehityksen vanhempi tutkija Katriina Soini kehittää HENVIssä kestävyystieteen viitekehystä! Lue lisää

 

Arktinen tutkimus Helsingin yliopistossa- raportti nyt saatavissa HENVIn sivuilla. Lue lisää ja lataa reportti

 

>> Kaikki uutisetOikopolut