Yliopiston etusivulle Yliopiston etusivulle Yliopiston etusivulle
Helsingin yliopisto XXX tiedekunta
 

Henkilöstö- ja lakiasiat

Päävalinnat:

Yhteystiedot:

Yliopistonkatu 4 (PL 33)
00014 Helsingin yliopisto
puh. 0294 1911 (yliopiston vaihde)

Henkilöstö- ja lakiasiat

kuva: Kyösti Mutkala

Henkilöstö- ja lakiasiat vastaa yliopiston työnantaja- ja henkilöstöpolitiikan linjauksista ja niiden toteuttamisesta, yliopiston lakiasioiden keskitetystä hoitamisesta, tasa-arvon edistämisestä, henkilöstön kehittämisestä ja toimista, jotka liittyvät henkilöstön hyvinvointiin sekä työyhteisöjen toimivuuteen, terveellisyyteen ja turvallisuuteen. Henkilöstö- ja lakiasioiden vastuulla ovat myös palkkausasiat ja niiden kehittäminen.

Henkilöstö- ja lakiasiat -toimiala jakaantuu rehtorin kansliaan ja yliopistopalveluihin. Rehtorin kansliassa hoidetaan toimialan ohjausta ja strategisia toimintoja. Yliopistopalveluissa tarjotaan henkilöstöpalveluja yliopistoyhteisölle.

Strateginen toiminta liittyy lähinnä henkilöstöpolitiikan luomiseen ja keskitettyyn työnantajatoimintaan. Yliopistopalveluissa hoidetaan palkanmaksuun ja kv. neuvontaan liittyvät asiat ja osa henkilöstöhallinnollisista tehtävistä.

Helsingin yliopiston henkilöstöjohtaja on Kira Ukkonen

Helsingin yliopiston intranetistä, Flammasta, löydät lisää tietoa henkilöstö- ja lakiasioista. Flamma on osoitteessa flamma.helsinki.fi, ja siihen kirjaudutaan Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.