Mac

Monet yliopiston palvelut toimivat hieman eri tavalla Maceissa. Mac-käyttäjän kannattaa tutustua oheisiin ohjeisiin.

OS X 10.9 Mavericks parantaa Macin suorituskykyä ja kannettavan akunkestoa ja sisältää useita parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Yliopiston Maciin Mavericks asenetaan yliopistovalikosta valitsemalla Managed Software Update ja napsauttamalla Optional Installs. Listalta ruksataan OS X 10.9 ja muut halutut ohjelmistot. Kotikoneeseen Mavericksin saa ilmaiseksi omenavalikon App Storesta.

Yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleva Mac

Kotikone tai oma Mac-kannettava yliopistolla

OS X version näkee napsauttamalla omenavalikkoa ja valitsemalla Tietoja tästä Macista/About this Mac. Versionumerot : 10.9 Maverics, 10.8 Mountain Lion, 10.7 Lion, 10.6 Snow Leopard. Snow Leopardiin ei ilmesty enää päivityksiä.

Applen mobiililaitteet

Mobiililaitteiden (iPhone ja iPad) ohjeet löytyvät Helpdeskin Mobiililaitteet-sivuilta >>