Kotisivuhakemisto verkkolevyksi (Win XP)

Kotisivuhakemistosi sijaitsee erillisellä verkkolevyllä. Kotisivujen muokkaaminen vaatii, että hakemisto on kytketty tietokoneesi verkkolevyksi.

Jos haluat tehdä tämän kotikoneellasi, muodosta ensin etäyhteys yliopiston verkkoon. Voit käyttää myös VPN-portaalia, mutta se soveltuu paremmin yksittäisten tiedostojen siirtoon, editointi onnistuu paremmin, kun kotisivuhakemistosi on verkkolevynä.

Kytke kotisivuhakemisto seuraavasti:

• Valitse Start > Run.

xp-www

• Kirjoita Run-ikkunan Open-kenttään:

net use w: \\ad.helsinki.fi\web\t\tunnus /persistent:yes /user:atkk\tunnus

jossa
    w on mikä tahansa vapaa levyasemakirjain. Käytössä olevat kirjaimet voi tarkistaa avaamalla Start > My Computer > Network Drives
    tunnus on käyttäjätunnuksesi
    t on käyttäjätunnuksesi ensimmäinen kirjain

xp-www

• Klikkaa lopuksi OK-painiketta.
  • Kotisivuhakemisto näkyy verkkolevynä My Computer -ikkunassa. Löydät sen sieltä jatkossakin.
    www-xp