Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Unohtuneen salasanan voi uusia verkkopankkitunnusten tai poliisin myöntämän sähköisen henkilökortin avulla. Työkalulla voi uusia kaikkien keskeisimpien käyttölupien salasanan (Mikroverkko (AD), Unix, Kevyttunnus). Salasanaa vaihdettaessa käyttöluvan on oltava voimassa.

Työkalu on tarkoitettu ainoastaan unohtuneen salasanan vaihtamiseen: työkalun kuukausittaisia käyttökertoja on rajoitettu.

Työkalu kysyy sukunimeä ja henkilötunnusta. Sinun ei siis tarvitse muistaa käyttäjätunnustasi.

>> Vaihda salasana verkkotyökalulla

Kirjoita työkalun antama väliaikainen salasana muistiin. Salasana astuu voimaan noin 15 minuutin kuluessa. Vaihda salasana heti ensimmäisellä käyttökerralla helpommin muistettavaksi.

Tarkemmat ohjeet verkkotyökalun käyttöön.

Vaihtoehtoisesti saat uuden salasanan käyttölupien asiakaspalvelupisteestä tai ID-point -tunnistuspalvelun avulla. Ota mukaan kuvallinen henkilötodistus.