Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Unohtuneen salasanan voi uusia mobiilivarmenteen, verkkopankkitunnusten tai poliisin myöntämän sähköisen henkilökortin avulla. Työkalulla voi uusia kaikkien keskeisimpien käyttölupien salasanan (Mikroverkko (AD), Unix, Kevyttunnus). Salasanaa vaihdettaessa käyttöluvan on oltava voimassa.

Työkalu on tarkoitettu ainoastaan unohtuneen salasanan vaihtamiseen: työkalun päivittäisiä käyttökertoja on rajoitettu.

Työkalu kysyy sukunimeä ja henkilötunnusta. Sinun ei siis tarvitse muistaa käyttäjätunnustasi.

Vaihda salasana verkkotyökalulla >>

Tarkemmat ohjeet verkkotyökalun käyttöön.

Kaikki käyttäjätunnustyökalut >>
(Salasanan vaihtaminen, unohtuneen salasanan resetointi, käyttäjätunnuksen aktivointi)

Vaihtoehtoisesti saat uuden salasanan käyttölupien asiakaspalvelupisteestä tai ID-point -tunnistuspalvelun avulla. Ota mukaan kuvallinen henkilötodistus.