Luetuimmat ohjeet
Ohjelehti

 

Ohjelehti 2015 nyt luettavissa suomeksi ja englanniksi!

 

 

Käytetyimmät työkalut

vaihto
aktivointi
   

 

Hae Helpdesk-sivustolta

 

Office 365 -käyttöönotto
Office 365 on nyt omatoimisesti otettavissa käyttöön! Lue käyttöönotto-ohje.

Lue lisää ohjeita Helpdeskin portaalista.

Kirjaudu tästä OWA:an>>

 

Myös uudet opiskelijat saavat käyttöönsä Office 365 -palvelun automaattisesti aktivoituaan käyttövaltuuden. Kirjaudu OWA:an yllä olevasta linkistä.

 

Helpdesk tiedottaa

Huijauspuheluita Microsoftin nimissä.
Suomessa on havaittu huijauspuheluita, joiden soittaja esiintyy Microsoftin nimissä ja väittää uhrin tietokoneen levittävän viruksia. Uhria on pyydetty avaamaan verkkosivu, jonka kautta uhrin koneelle on asennettu haittatyökalu.
Microsoft ei hoida yliopiston koneiden tukea. Älä koskaan noudata tällaisissa puheluissa annettuja ohjeita.

Lisää tietoa Viestintäviraston sivuilta
.Nyt Helpdeskiin saa yhteyden myös chatin avulla! Chatissa saat apua akuutteihin IT-ongelmiisi ilman, että sinun tarvitsee soittaa tai lähettää sähköpostia Helpdeskiin.

Chat-palvelu on avoinna arkisin 9.30–15.30, ja chat palvelee tässä vaiheessa suomeksi ja englanniksi. Chat-ikkuna ilmestyy Helpdeskin etusivulle aina, kun palvelu on avoinna ja asiakaspalvelija on vapaana. Jos ikkunaa ei palvelun aukioloaikana ilmesty, on palvelussa sillä hetkellä jonoa.

Palvelu on koekäytössä ja sitä kehitetään saatujen kokemuksien ja palautteen pohjalta. Englanninkielisessä käyttöliittymässä tekstit ovat vielä osin suomeksi, mutta palvelua saa silti englanniksi. Chat vaatii toimiakseen javascriptin (valmiina yliopiston koneilla).

 

Helpdesk on avoinna ma-pe 8.00-17.00

Aleksandrian palvelupisteen aukioloajat:
Avoinna ma-pe klo 9.00 - 16.00

 

Häiriötiedotteet