VÄLKOMMEN TILL WEBBSIDAN FÖR DEN 96:E MAGISTERS- OCH DOKTORSPROMOTIONEN VID HELSINGFORS UNIVERSITETS FILOSOFISKA FAKULTET!
Promotionens minnesbok utkommer: lanseringstillställningen 1.9.

Vår promotions förväntade och efterfrågade minnesbok kommer nu äntligen! Nedan finns mer information om hur du kan få din egen kopia av boken; den är gratis för promovender men om du vill ha den per post så behöver du naturligtvis betala postavgiften.

Roligast är det nog att ta med boken i lanseringstillställningen tisdagen den 1 september kl. 18 i lärarnas tidningssal i Porthania (Lehtisali, Universitetsgatan 3, 2. vån). Då får vi en gång till njuta av promotionsstämningen och i tillställningen får man också sista chansen att köpa promotionens konstverk eller plansch. Anmälningar till tillställningen i addressen http://bitly.com/promootiokirja. Klädsel: smart casual. Alla de som deltog i promotionen är hjärtligt välkomna till lanseringstillställningen! Som efterfest kan man delta i Thinkfest-festival i Tavastia (http://thinkfest.helsinki.fi/ohjelma/tavastia).

Om du kan inte delta i lanseringstillställningen kan du hämta minnesboken i Porthanias aula (Universitetsgatan 3) nära garderoben; promotionskommittén är där på plats mån 7.9. kl. 17-19, ons 9.9. kl. 18-20 och tors 10.9. kl. 17-19. Därefter (i september-oktober) kan boken hämtas från Juha Hurme (rum 654 i Porthania, 6. vån; tel. 02941 21786) på vardagar under tjänsttider.

Tredje alternativet är att få boken per post. Fyll i blanketten i addressen http://bitly.com/promootiokirja Du får information om betalning per e-post; när postavgiften är betalad skickas boken så fort som möjligt. Avgiften är 12 euro och beställningen måste göras senast 31.10.

Om dina festkläder från promotion tar hemskt mycket rum i skåpet och du är intresserad av att sälja dem, kolla Statsvetenskapliga fakultetens tidstabell för deras promotion i Facebook-sidan https://www.facebook.com/promootio2016. Den promotionen firas under våren 2016 och avsikten är att hålla en loppmarknad med festkläder för de nya deltagare.

Eftersom det finns flera som har ändrat sina e-postaddresser sedan vår promotion, var så god och berätta om den kommande minnesboken också till dina vänner och bekanta.

Med vänlig hälsning,

Promotionskommittén