TERVETULOA HELSINGIN YLIOPISTON FILOSOFISEN TIEDEKUNNAN 96. MAISTERI- JA TOHTORIPROMOOTION SIVUILLE!
Promootion muistokirja ilmestyy - julkistustilaisuus 1.9.

Paljon kyselty promootiomme muistokirja on viimein painossa! Tämä viesti sisältää tietoa siitä, miten voit saada kirjan itsellesi. Promootiokirja ei maksa promovendeille mitään, mutta mikäli kirjan haluaa postitettavan kotiinsa, tulee siitä maksaa postikulut.

Helpoiten ja juhlavimmin kirjan saa promootiokirjan julkistustilaisuudessa, joka pidetään tiistaina 1.9. klo 18 alkaen Porthanian lehtisalissa (Yliopistonkatu 3, 2. krs). Julkistustilaisuudessa muistellaan promootiota kuvin ja sanoin sekä nautitaan vielä kerran yhdessä promootiohengestä. Julkistustilaisuudesta voi myös ostaa promootion taideteoksen tai taidejulisteen, jos sellainen jäi promootion juhlallisuuksien aikaan hankkimatta. Julkistustilaisuuden tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan osoitteessa: http://bitly.com/promootiokirja. Tilaisuuden pukukoodi on siisti asu. Kaikki promootioon osallistuneet, niin promovendit kuin seuralaiset, ovat tervetulleita tapahtumaan. Iltaa voi jatkaa esimerkiksi yliopiston Thinkfest-tiedefestareilla Tavastialla (http://thinkfest.helsinki.fi/ohjelma/tavastia).

Jos et pääse kirjan julkistustilaisuuteen, voit tulla noutamaan sen toimikunnan päivystysaikana Porthanian aulasta, naulakoiden lähettyviltä (Yliopistonkatu 3). Päivystyksiä pidetään ma 7.9. klo 17-19, ke 9.9. klo 18-20 ja to 10.9. klo 17-19. Kirjan voi syys-lokakuussa noutaa myös arkisin päiväsaikaan Juha Hurmeelta (huone 654 Porthanian kuudennessa kerroksessa). Tavoitettavuuden voi varmistaa puhelimitse 02941 21786.

Kolmas vaihtoehto on saada kirja postitettuna kotiin. Postitusta varten täytä lomake osoitteessa: http://bitly.com/promootiokirja. Saat sähköpostitse postimaksujen maksutiedot. Maksun saapumisen jälkeen promootiotoimikunta postittaa kirjan mahdollisimman pian. Postitus Suomeen maksaa 12 euroa ja tilaus tulee tehdä 31.10. mennessä.

Jos muuten promootion juhlavaatteet vievät kaapissa kovasti tilaa ja haluaisit myydä ne, niin tarkkaile Valtiotieteellisen tiedekunnan promootiojärjestelyjä heidän Facebook-sivullaan osoitteessa: https://www.facebook.com/promootio2016. Promootiota juhlitaan keväällä 2016 ja suunnitelmissa on pitää juhlavaate-kirpputori helpottamaan promootion osallistujia.

Koska monien osallistujien sähköpostiosoitteet ovat muuttuneet valmistumisen myötä, niin kerrothan promootiokirjan valmistumisesta myös tuttavillesi.

Promootiotoimikunta