Opiskelijaksi

luento_1

TERVETULOA VIIKKIIN OPISKELEMAAN
 
Helsingin yliopiston Viikin kampus on biotieteiden keskittymä, jossa on tarjolla monipuolista elintarvikealan, ravitsemustieteen, maa- ja ympäristötieteiden, biotekniikan ja mikrobiologian opetusta. Viikin kampus on fiksu oppimisympäristö, jossa opetusta innoittavat tutkimuksen huippuosaajat. Viikissä opiskelijat ovat jatkuvasti alansa uusimman ja ajankohtaisimman tiedon lähteillä.

Viikki ympäristönä on hyvä paikka opiskella ja asua. Opiskelu yliopiston vihreäksi helmeksikin kutsutussa Viikissä on rentoa ja elämänläheistä. Viikki on Helsingin ekologisin kaupunginosa, jossa pellot ja karja ovat lähellä. Lintuparatiisin ohella tropiikin kukkaloisto Viikin Gardenia-talossa ovat alueen vetonauloja. Asumisen mukavuutta tarjoavat ylioppilaskylä sekä laajentuva yhdyskunta Viikin yliopistoalueen ympärillä.

Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksessa voi opiskella biotekniikkaa, elintarvikekemiaa, elintarviketeknologiaa, maaperä- ja ympäristötiedettä, mikrobiologiaa ja ravitsemustiedettä. Hakukohteista löytyy tietoa Helsingin yliopiston Hae opiskelijaksi -sivulta.


SOVELTAVIEN TIETEENALOJEN OSAAJILLE ON AINA KYSYNTÄÄ

Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitoksen opiskelijat tarttuivat kameraan ja tekivät videon opiskelustaan Viikin monitieteisellä kampuksella. Katso video.

Laitoksesta valmistuu monipuolisia elintarvike- ja ympäristöalan asiantuntijoita. Esimerkkejä uramahdollisuuksista.