Tiedekunta Sidosryhmille Yhteystiedot

Perustutkintoasiat:
viikki-student (at) helsinki.fi

Jatkotutkintoasiat:
bio-phd (at) helsinki.fi

Vaihto-opiskeluasiat::
studentexchange (at) helsinki.fi

Tutkintotodistusasiat:
bio-diploma (at) helsinki.fi

 

Biotieteiden laitos
Ympäristötieteiden laitos

Älä kopsaa

alumni

Alumneille

fest

SINÄKIN OLET ALUMNI!

Yliopistolaisuus alkaa jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta, eikä pääty edes valmistumiseen. Bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan alumneja ovat kaikki tiedekunnassa opiskelleet, työskennelleet ja valmistuneet. Myös nykyiset opiskelijat ja henkilöstö ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan. Pysy skarppina tiedeuutisten avulla, tapaa tuttuja alumnitapahtumissa, sparraa opiskelijaa uran alkuun. Säilytä se, mikä yliopistolaisuudessa on parasta. Tervetuloa mukaan yhteisöömme!

Alumnikampukselle

Helsingin yliopiston alumnit muodostavat yhdessä Suomen suurimman asiantuntijaverkoston. Alumnien tiedonvälityskanava ja kohtaamispaikka on Alumnikampus, jonne voit rekisteröityä ilmaiseksi. Liittymällä Alumnikampukselle saat Alumniliekki-uutiskirjeen, ajankohtaista tietoa tutkimuksesta, täydennyskoulutusmahdollisuuksista ja alumnieduista sekä kutsuja yliopiston ja tiedekunnan tapahtumiin. Mukaan sinut kutsuvat jo yli 800 Alumnikampukselle rekisteröitynyttä bio- ja ympäristöalan alumnia, joihin saat yhteyden tiedekunnan omassa ryhmässä. Tutustu Alumnikampuksen etuihin ja palveluihin ja liity joukkoomme.

 

Löydä oma tapasi osallistua

Yliopisto tarjoaa alumneilleen yhteisiä tapahtumia, joihin kaikkien tiedekuntien alumnit ovat tervetulleita osallistumaan. Alumneja pyydetään usein asiantuntijoiksi tiedekunnan ja yliopiston tilaisuuksiin sekä esimerkiksi laitosten työelämäkursseille kertomaan opiskelijoille työtehtävistään ja urapolustaan. Alumnit voivat halutessaan toimia myös opiskelijoiden mentoreina.

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta on ollut mukana järjestämässä useita Coach Cafe -tilaisuuksia, jossa valmistumisvaiheen opiskelijat ja työuran eri vaiheissa olevat alumnit ovat keskustelleet pienryhmissä työelämästä. Hyvää palautetta saaneita Coach Cafe-iltoja voisi kutsua myös yhden illan ryhmämentoroinniksi. Voit lukea tilaisuuksistamme enemmän: 13.11.2013, 26.2.2013, 25.10.2012, 26.4.2012.

Toukokuussa 2014 tiedekunta järjesti ensimmäisen kerran alumneilleen 1990-luvun opiskelijaelämän perinteitä vaalien pukulinturetken Hankoon. Hyvin todennäköisesti retki uusitaan myös keväällä 2015.

Jos haluat olla mukana toteuttamassa alumnitoimintaa tai ideoimassa uutta, ota rohkeasti yhteyttä tiedekunnan alumniyhteyshenkilöön. Voit myös halutessasi ilmoittaa Alumnikampuksella olevasi käytettävissä esimerkiksi mentorina tai oman oppiaineesi työelämäaiheisissa tilaisuuksissa. Tule mukaan osoitteessa www.helsinki.fi/alumni!

Kysy lisää alumnitoiminnasta

Bio- ja ympäristötieteellinen tiedekunta: suunnittelija Jukka T. Lehtonen.

Lisätietoja Helsingin yliopiston alumnitoiminnasta verkkosivuilta tai sähköpostitse alumni(at)helsinki.fi