Abi-infot ja opiskelijamessut

Opiskelijoita

Koe Kampus!

Koe Kampus! -tapahtuma on tarkoitettu abeille ja muille hakemisesta kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään mm. kiertokäyntejä mielenkiintoisiin kohteisiin, miniluentoja ja opiskelijahaastatteluja. Lisäksi paikalla ovat Viikin eri tiedekuntien esittelypöydät, joilla voi käydä kyselemässä lisää opiskelusta ja opiskelijavalinnoista tiedekunnan opiskelijoilta ja henkilökunnalta. Vuonna 2016 Koe Kampus! -tapahtuma järjestetään to 27.10.2016. Lisätietoja Koe Kampus! -tapahtuman sivuilla.

Högskoledagen

Högskoledagen on tapahtuma, jossa kerrotaan ruotsinkielisistä opiskelumahdollisuuksista yliopistolla. Vuonna 2016 Högskoledagen järjestetään to 3.11.2016. Lisätietoa Studera i Helsingfors -sivuilla.

Studia-messut

Tiedekunta osallistuu vuosittain Studia-messuille Helsingin yliopiston osastolla. Studia-messut ovat vuosittain loppusyksyllä Helsingin Messukeskuksessa. Vuonna 2016 messut järjestetään 29.-30.11.2016.

Opiskelijahaastattelut ja opiskeluvideot

Tutustu myös tiedekunnan opiskelijoiden haastatteluihin ja opiskeluvideoihin.

Opiskelijaesittelijät lukioihin tai yliopistovierailut

Tiedekunta ei järjestä yksittäisiä vierailuita, mutta opinto-ohjaajat voivat tilata yliopistoesittelyn koulullensa tai tulla yliopistolle. Lisätietoa yliopiston verkkosivulla.