Päävalinta Maisteriopinnot ja -ohjelmat Muut haut tutkintoihin Yhteystiedot

PL 65 (Viikinkaari 2a)
00014 Helsingin yliopisto
puh. 0294 1911 (yliopiston vaihde)

Hakijapalvelut:
hakijapalvelut (at) helsinki.fi

Tiedekunnan yhteystiedot puhelinluettelossa

Biotieteiden laitos
Ympäristötieteiden laitos

Facebook

Älä kopsaa

Abi-infot ja opiskelijamessut

Opiskelijoita

Koe Kampus!

Koe Kampus! -tapahtuma on tarkoitettu abeille ja muille hakemisesta kiinnostuneille. Tapahtuman aikana järjestetään mm. kiertokäyntejä mielenkiintoisiin kohteisiin, miniluentoja ja opiskelijahaastatteluja. Lisäksi paikalla ovat Viikin eri tiedekuntien esittelypöydät, joilla voi käydä kyselemässä lisää opiskelusta ja opiskelijavalinnoista tiedekunnan opiskelijoilta ja henkilökunnalta. Koe Kampus! -tapahtuma järjestetään to 26.10.2017. Lisätietoja Koe Kampus! -tapahtuman sivuilla.

Högskoledagen

Högskoledagen on tapahtuma, jossa kerrotaan ruotsinkielisistä opiskelumahdollisuuksista yliopistolla. Högskoledagen järjestetään to 2.11.2017. Lisätietoa Studera i Helsingfors -sivuilla.

Studia-messut

Tiedekunta osallistuu vuosittain Studia-messuille Helsingin yliopiston osastolla. Studia-messut ovat vuosittain loppusyksyllä Helsingin Messukeskuksessa. Studia-messut järjestetään 28.-29.11.2017.

Opiskelijahaastattelut ja opiskeluvideot

Tutustu myös tiedekunnan opiskelijoiden haastatteluihin ja opiskeluvideoihin.

Opiskelijaesittelijät lukioihin tai yliopistovierailut

Tiedekunta ei järjestä yksittäisiä vierailuita, mutta opinto-ohjaajat voivat tilata yliopistoesittelyn koulullensa tai tulla yliopistolle. Lisätietoa yliopiston verkkosivulla.