Yliopiston etusivulle Suomeksi På svenska In English

Yhteystiedot >>

Palaute:

Tarjolla tietoa kevään opiskelijavalinnoista

Käyttäytymistieteellisen tiedekunnan jokavuotinen abi-info järjestetään maanantaina 2.2.2004 kello 15-18.

Kuva: Eero Roine Suuren suosion saavuttaneessa tilaisuudessa esitellään yleisluontoisesti kaikki käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tarjoamat koulutukset ja käydään läpi tämänvuotisia opiskelija-valintoja. Lisäksi tilaisuudessa on jaossa myös tiedekunnan hakuoppaita ja muuta hakemiseen liittyvää materiaalia.

Abi-infon yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä paitsi tiedekunnan ja sen laitosten edustajille, myös nykyisille
käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijoille.

– Tiedekunnassamme on monta koulutusohjelmaa ja monta erilaista hakumenettelyä, ja siksi abi-infot on koettu hakijoiden keskuudessa erittäin hyödyllisiksi, kertoo käyttäytymis- tieteellisen tiedekunnan opintoneuvoja Tanja Steiner.

Kaikille avoin abi-info järjestetään maanantaina 2.2. kello
15-18 Porthaniassa osoitteessa Yliopistonkatu 3, luentosali PI. Lisätietoa käyttäytymistieteellisen tiedekunnan opiskelijavalinnoista löytyy osoitteesta www.helsinki.fi/behav/valinnat/.

Teksti: Niina Haasola
Kuva: Eero Roine