Laitostentit keväällä 2015


Seuraava koskee ainoastaan yliopiston luennoitavien kurssien tenttipäiviä

Avoimella yliopiston kurseilla ovat omat tenttipäivät, jotka löytyvät Avoimen yliopiston sivuilta kohdasta tähtitiede.

Maailmankaikkeus nyt -kurssin voi tenttiä seuraavissa lukuvuoden 2014-2015 laitostenteissä (HUOM! joka toinen kuukausi!.

  • torstaina 9.4.2015 torstaina 17.6.2015
  • muut laitostenttipäivät ilmoitetaan myöhemmin


Kurssikokeeseen (= koe, joka pidetään kurssin päätteeksi) ei tarvitse ilmoittautua. Kun olet ilmoittautunut oodissa kurssille, olet ilmoittautunut samalla kurssikokeeseen.

Laitostentteihin ilmoittaudutaan vain ja ainoastaan WebOodin kautta. Ilmoittautumisia ei siis enää tehdä ilmoitustaululla oleviin listoihin ja/tai kurssin luennoijalle!

Ilmoittautuminen päättyy (yleensä) edeltävän viikon maanantaina klo 12.00! HUOM! Aika on TARKKA! Kesällä voivat ilmoittautumisajat olla poikkeavat! Tarkista weboodista viimeisimmät tiedot!

Jos et pääse kurssikokeeseen tai haluat uusia kokeen, voit tenttiä kurssin myös laitostenteissä. Maailmankaikkeus nyt -kurssi on tentittävissä lukuvuodenna 2014-2015 laitostenteissä. HUOM! Kurssia ei voi tenttiä kaikissa laitostenteissä vaan syksyllä 3:ssa ja keväällä 4:ssä laitostentissä. Tarkemmat tiedot ajankohdista ja paikoists löytyvät WebOodista. Fysikaan laitostenttiohjeet löytyvät täältä.

Jos on kysymyksiä laitostenttiin liittyvissä asioissa, kysymykset kannattaa osoittaa suoraan asioita hoitavalle henkilölle. Luennoija on näistä asioista kuitenkin yleensä yhtä pihalla kuin lumiukko, joten kysymysten lähettäminen luennoijalle johtaa niiden uudelleen lähettämisen em. osoitteeseen. Tämä kiertotie vie ylimääräistä aikaa, joten välttäkää sitä.