Alumnföreningens program

Här kan du läsa programmet för hela året 2014


Onsdag 7.–Sö 11.1.2015 Vetenskapsdagarna

Temat för Vetenskapsdagarna är Slumpen. Vetenskapsdagarna är riktade till allmänheten och är ett evenemang som täcker alla vetenskapsområden och där forskare berättar om vetenskap, forskning och vetenskapens möjligheter.

Torsdag 29.1. Alumndagarna på uni

Puhalla ajatteluusi uutta paloa tieteen huippujen avulla Helsingin yliopiston Alumnipäivässä. Tutustu tiedekuntien ohjelmiin ja ilmoittaudu myös kaikille yhteiseen alumni-iltaan Helsinki Challenge PitchNight. Voit osallistua itseäsi kiinnostavaan ohjelmaan opiskelutaustastasi riippumatta.

Torsdag 19.2. klo 16.30–18.30 AlumnForum: Marja Manninen:
Entä jos kriittinen ajattelu ei riitä?

Årets Alumn 2015, utrikeskorrespondent för YLE i Moskva Marja Manninen talar om temat Entä jos kriittinen ajattelu ei riitä? i Solennitetssalen. Tillställningen är avgiftsbelagd (15 €/hlö) till andra än medlemmar av Alumnföreningen. Anmäl dig här.

1.–12.3.2015 Kuba

Har du alltid velat åka till Kuba? Hur skulle det vara att göra det med alumner? 1.-12. mars 2015 styr vi kursen till det eksotiska och flerdimensionella Kuba, som sannolikt redan håller på att försvinna. Se ytterligare information här.

To 26.3.2015 Universitetets 375-årsjubileum på dess årsfestdag

Boka i kalendern.

Lördagen 23.5. börjande kl. 18 Alumnföreningens 25-årsfest

Kom med på en rolig fest - för att fira Alumnföreningens 25- årsjubileum i form av en bal på Studenthuset (Mannerheimvägen 3). På programmet står musik, dans, mat och dryck samt valet av Årets Alumn. Alumner av alla åldrar och från alla vetenskapsområden trivs på våra fester.

Anmäl dig här!


Alumnseglats i den Kroatiska skärgården 19.–26.9.2015

God mat, lokal kultur, gott sällskap och högklassig segling för alumner som uppskattar en bekymmerslös tillvaro. För att få ihop angenema båtlag ringer vi upp alla anmälda och frågar efter era föväntningar. Båtens storlek ger resenärerna tillräckligt med privat utrymme – samt egna hytter med badrum och stora gemensamma sällskapsutrymmen. Kontakta oss gärna för mer information. Du kan även sätta ihop ett eget båtlag av dina vänner och bekanta - ring oss så ordnar vi det.

Se ytterligare information här och kom med!


OBS!

Anmälan bör göras till alla tillställningar i fall inte annat förfarande uppges i programmet. Det lönar sig att anmäla sig i god tid eftersom antalet deltagande är begränsat. Anmälningar per e-post till alumnforeningen@helsinki.fi eller per telefon på 029 412 4494.


Här kan du läsa programmet för 2013

Utöver de gemnsamma programmen ordnar föreningens grupper som Kristinas vänner och Alumnföreningens Kouvolaklubb program för alumnerna.


KontaktuppgifterAlumnkontoret

Verksamhetsledare
Pia Österman

Alumnsekreterare
Jenny Österman

Projektansvarig
Rikhard Dahlström

Helsingfors universitets huvudbyggnad, 2. vån., rum 2046

Ingång antingen via Fabiansgatan 33 (nya sidan) eller Unionsgatan 34 (gamla sidan)

Postadress:
Alumnföreningen vid Helsingfors universitet, PL 3, 00019 Helsingfors universitet

telefon 029 412 4494
alumnforeningen@helsinki.fi