Alumnklubben i Kouvola

Kouvola

Alla Helsingfors universitets alumner är inte bosatta och verksamma i huvudstadsregionen, därför har universitetet en lokal alumnklubb i Kouvola.

Syftet med den lokala klubben är att föra samman de alumner från Helsingfors universitet som bor eller verkar i Kouvola med omnejd och hjälpa dem att skapa nätverk. Dessutom vill man ge medlemmarna en möjlighet att bedriva lokal alumnverksamhet och upprätthålla kontakten med sitt universitet.

Klubben ordnar akademiskt och annat, friare program, informerar om Helsingfors universitet och genomför andra projekt i enlighet med sina mål och Alumnföreningens värderingar. Alla medlemmar i Alumnföreningen vid Helsingfors universitet som bor eller verkar i Kouvola kan gå med i Alumnklubben i Kouvola. Målet är att klubben ska ha mer än 75 medlemmar vid utgången av 2012.

Alumnklubbens verksamhetsidé går ut på att 3–6 gånger om året ordna så bra och intellektuellt stimulerande program som möjligt med en så liten organisation som möjligt.

Klubbens teman för 2012 är Kymmene älv, Ryssland och årets alumn vid Helsingfors universitet.

Välkommen med i klubbens verksamhet!

Mikko M. J. Wirtanen
ordförande för Alumnklubben i Kouvola


Program för höst 2012

Tis. 11.9 kl.18–20 Klubbkväll i Kouvola
Alumnklubben i Kouvola bekantar sig med Palmenias verksamhet. Palmenias enhet i Kouvola, Paraatikenttä 6, Kouvola.
OSA 7.9: kouvolan.klubi@alumni.helsinki.fi.

Tis. 2.10 kl. 17–19 Alumnklubben i Kouvola: Ryssland
Chefen för Alexanderinstitutet vid Helsingfors universitet, professor Markku Kivinen, inleder diskussionen. Platsen fastställs senare. OSA 26.9: kouvolan.klubi@alumni.helsinki.fi. Mera om Kouvolas Alumnklubben.

 

Hur blir jag medlem i alumnklubben i Kouvola?

Om du redan är medlem i Alumnföreningen behöver du bara meddela att du önskar gå med i klubben. Kontakta föreningens kansli per e-post (alumniyhdistys@helsinki.fi) eller per telefon (09-191 24494).

Om du inte ännu är medlem i Alumnföreningen: fyll i en elektronisk medlemsansökan (klicka på rutan ”delta!” under rubriken ”Bli medlem” till höger för att komma till sidan med ansökningsblanketten) och skriv i fältet för ytterligare information att du vill bli medlem i alumnklubben i Kouvola.