Aleksanteri-instituutti
PL 42 (Unioninkatu 33)
00014 Helsingin yliopisto

puh. 02941 911 (HY vaihde)

aleksanteri [at] helsinki.fi
etunimi.sukunimi [at] helsinki.fi

Sijainti ja yhteystiedot

Työelämäyhteistyö

Aleksanteri-instituutin tavoitteena on vahvistaa opetuksen ja työelämän yhteistyötä. Instituutti järjestää säännöllisesti keskustelutilaisuuksia, jotka antavat työnantajille tietoa koulutustarjonnasta ja foorumin ilmaista toiveitaan opetuksen kehittämistä koskien. Instituutille vuoropuhelu tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää paremmin työelämän ajankohtaisia vaatimuksia ja tukea opiskelijoita urasuunnittelussa. Luontevia yhteistyömuotoja ovat myös erilaiset vierailut, projektit, työharjoittelu ja opinnäyteyhteistyö.

Jos haluatte kertoa organisaatiostanne ja kokemuksistanne opiskelijoillemme, ottakaa yhteyttä. Yhteistyö valmistuvien opiskelijoiden kanssa on myös mainio tapa tutustua mahdollisiin uusiin työntekijöihin. Hyvä esimerkki tällaisesta yhteistyöstä on Aleksanteri-instituutin koordinoiman OVET-hankkeen kehittämä projektityökurssin malli.

Lisätietoja:
OVET-hankkeen verkkosivut

Löydä alueasiantuntija

Aleksanteri-instituutin kautta tavoitatte monitieteisen ja kansainvälisen asiantuntijajoukon. Avullamme voitte rakentaa suhteita yrityksenne kannalta olennaisiin opiskelijaryhmiin pitkäjänteisesti ja samalla vahvistaa työnantajakuvaanne alan opiskelijoiden piirissä. Levitämme myös mielellämme tietoa opiskelijoillemme mahdollisista harjoittelupaikoista!

Lisätietoja:
Jouni Järvinen
09 191 23613
jouni.jarvinen@helsinki.fi