TUHAT-tutkimustietojärjestelmä

Toimituspäällikkö
Hanna Ruutu
puh. 050318 5296

Myynti
Anna Salonsalmi
puh. 050 3565 802

Aleksanteri-instituutti
PL 42 (Unioninkatu 33)
00014 Helsingin yliopisto

toimisto 050 3565 802,
fax 02941 23620

aleksanteri [at] helsinki.fi
etunimi.sukunimi [at] helsinki.fi

Sijainti ja yhteystiedot

Kikimora Publications - Aleksanteri-instituutin tiedekustantamo

Aleksanteri-instituutti ja Kikimora Publications sen osana julkaisevat Venäjään ja itäiseen Eurooppaan keskittyviä tieteellisiä tutkimuksia neljässä sarjassa: Kikimora Dissertations (Series A), Kikimora Studies on Russia and Eastern Europe (Series B), Aleksanteri Cold War Series ja Aleksanteri Series. Kaikki näihin sarjoihin tarjotut käsikirjoitukset käyvät läpi huolellisen anonyymin vertaisarviointiprosessin. Lisäksi julkaisemme referoimattomia work-in-progress –tyyppisiä julkaisuja sähköisesti Aleksanteri Papersissa. Myös raportteja ja muita julkaisuja julkaistaan aika ajoin sarjojen ulkopuolella. Abstraktikirjoja ei kuitenkaan hyväksytä julkaistavaksi.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan meille käsikirjoitusta, tutustu huolellisesti näiden sivujen ohjeisiin. Prosessi alkaa yleensä julkaisuehdotuksesta, johon liittyvät ohjeet löydät tästä (vain englanniksi). Väitöskirjakäsikirjoitusta tarjoavat voivat ottaa suoraan yhteyttä toimituspäällikköön.

Kikimora Publications tarjoaa kirjoittajilleen tukea kustannusprosessin hallinnassa, toimituksessa ja valmiiden teosten markkinoinnissa. Pidämme huolta koko prosessista, käsikirjoituksesta valmiiseen kirjaan.

Kaikkia julkaisujamme (ks. lista) voi tilata sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä kirjamyyntiimme.

Teemme tilaa uusille huippukirjoille, ja tarjoamme vanhempaa - vaan ei vanhentunutta! - tutkimuskirjallisuutta entistä edullisemmin hinnoin. Osta nyt Venäjän ja Itäisen Euroopan tutkimusta 5 / 10 / 15 eurolla! Hintaan lisätään pakkaus- ja lähetyskulut, jotka riippuvat paketin painosta. Hinnat alkaen Suomeen 5 €, ulkomaille 14 €.

Esimerkkejä:

Pekka Sutela: The Russian Market Economy (Kikimora Studies on Russia and Eastern Europe B31) - 10 EUR + ALV 10%

Marja Jänis: Venäjästä suomeksi ja suomesta venäjäksi (Aleksanteri Series 4:2010) - 10 EUR + ALV 10%

Maija Könönen, Juhani Nuorluoto ja Merja Salo (toim.): Balkanin syndrooma? Esseitä Kaakkois-Euroopan menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta (Aleksanteri Series 1:2010) - 10 EUR + ALV 10%

Lataa tästä lista myynnissä olevista julkaisuista, ja tilaa e-lomakkeella tai kirjamyynnistämme!