Pianokonsertti 10.12.2009

Moskovalainen, kahdessa yliopistossa pianonsoittoa opettava Olga Potehina tuo oppilaitaan esiintymismatkalle Suomeen. Helsingissä ja Turussa pidettävissä konserteissa esiintyy ryhmä Moskovan talousyliopiston opiskelijoita, jotka paitsi opiskelevat eri tiedekunnissa, myös jatkavat pianonsoiton opintojaan yliopistossa.

Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutilla on ilo järjestää
PIANOKONSERTTI

Dmitry Tuporshin
Natalia Tšurganova
Dmitri Novikov

Olga Potehina on viime vuonna saanut musiikkipedagogin työstään valtionpalkinnon.

Moskovan talousyliopistolla on yhteistyösopimukset Saksassa, Alankomaissa, Latviassa,
Isossa-Britanniassa ja USA:ssa toimivien yliopistojen kanssa. Yhteistyösopimus on
allekirjoitettu myös Turun kauppakorkeakoulun kanssa.

Tähän mennessä Moskovan valtionyliopistossa opiskelevat Olga Potehinan oppilaat ovat voittaneet kuusi kertaa kansainvälisen opiskelijoiden pianokilpailun palkinnon Utrechtissa, ja monesti he ovat saaneet palkintoja myös opiskelijafestivaaleilla.

”Kulttuurivaihto mahdollistaa aina eri maista olevien ihmisten välisten ystävyyssuhteiden
lujittamisen, tarjoaa mahdollisuuden tutustua toisen valtion kulttuuriperinteisiin ja
eettisten arvojen järjestelmään ja estää vihamielisyyttä ruokkivan ilmapiirin muodostumisen.

– Olga Potehina

Tervetuloa! Vapaa pääsy!