Sinun Helsinkisi

Helsinki.fi on ikkuna yliopistokaupungin elämään, tapahtumiin ja palveluihin. Tutustu pääkaupungin monipuoliseen tarjontaan, jossa tiede ja kulttuuri kohtaavat. Löydä reitit kaupunkilaisen tärkeisiin palveluihin sekä Helsingin kaupungin ja Helsingin yliopiston sivuille.

Helsingin yliopisto


Helsingin yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö. Toimimme neljällä kampuksella, vaikutamme koko yhteiskunnassa, luomme suhteita ympäri maailmaa. Kriittisellä katseella ja luovalla otteella rakennamme parempaa tulevaisuutta. Tule mukaan!

Helsinki in Flickr

http://api.flickr.com/services/feeds/groups_pool.gne?id=52240577152@N01&format=rss2

KATSO LISÄÄ KUVIA »

Helsingin yliopisto - Helsingfors universitet
Maryam Mirzakhani on ensimmäinen ”matematiikan Nobelilla” palkittu nainen. Mirzakhanin erityisala – Riemannin pinnat ja kaarevien pintojen symmetria – kukoisti myös Helsingissä erityisesti akateemikkojen Rolf Nevanlinnan ja Olli Lehdon sekä...

55 matematiikan mitalimiestä – ja yksi nainen | Helsingin yliopisto55 matematiikan mitalimiestä – ja yksi nainen | Helsingin yliopisto
Iranilainen professori Maryam Mirzakhani on ensimmäinen Fieldsin mitalin eli maailman arvostetuimman matemaatikkopalkinnon saanut nainen. Mitaleja on jaettu joka neljäs vuosi vuodesta 1936 alkaen, eli lasikaton murtumista saatiin odottaa 78 vuotta.

SIIRRY FACEBOOKIIN »

Helsingin yliopiston uutiset

55 matematiikan mitalimiestä – ja yksi nainen
Iranilainen professori Maryam Mirzakhani on ensimmäinen...
Juristi uurtaa uraa menneisyyteen
Koskenniemi työstää Suomen Akatemian rahoittamassa...
Helsingin yliopisto 73. Shanghain yliopistovertailussa
Tällä kertaa Helsingin yliopiston sijoitus oli 73:s....

TILAA RSS »

Tiedekulma

Tiedekulma

Kuppi kahvia ja viipale tiedettä

Helsingin yliopiston Tiedekulmaan jokainen on tervetullut kuuntelemaan, katselemaan ja kokemaan yliopistossa tehtävää tutkimusta ja opetusta. Tiedeteemojen ja tapahtumien ympärille rakentuvassa ohjelmistosta tarkastellaan ajankohtaisia ja päivänpolttavia aiheita tutkimuksen näkökulmasta.

TIEDEKULMA »
TIEDEKULMA FACEBOOKISSA »

Helsingin kaupungin uutiset

Ampiaiset kiusana kierrätyspisteillä
Kesän runsas ampiaiskanta voi aiheuttaa haittaa kierrätyspisteillä,...
Toimistoja muutetaan asunnoiksi Katajanokalla
Kirkkohallituksen entisiin toimitiloihin Katajanokalla...
Taiteiden yötä vietetään torstaina
Taiteiden yönä torstaina 21. elokuuta kaupunki muuttuu...

TILAA RSS »

HELSINKI Think company

Helsinki Think Company

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Toimintaa pyörittävät yhdessä Helsingin yliopisto ja Helsingin kaupunki. Tila on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-18.

HELSINKI THINK COMPANY»

Visithelsinki.fi

Helsinki on ainutlaatuinen tapaus Pohjois-Euroopan kaupunkien joukossa. Euroopan toiseksi pohjoisimman pääkaupungin elämäntyyli on täynnä vastakohtaisuuksia ja aktiviteetteja, satojen tapahtumien ja ystävällisten ihmisten muodossa. Helsinki on sekä lännen että idän kulttuuristen vaikutusten muokkaama.

VISITHELSINKI.FI »

Kaupungin sähköinen asiointi

Sää Helsingissä

to 21.8 0.00
+13 °C
9
to 21.8 6.00
+15 °C
7
to 21.8 12.00
+17 °C
9

LISÄTIETOJA SÄÄSTÄ »

Anna-Riikka Kärnä
Vielä on tilaa ainakin 10 ekalle lauantain 23.8. Johdatus coachingiin-työpajassa!


SIIRRY FACEBOOKIIN »

helsinkiuni: RT @touqo : @helsinkiuni we are looking for students to join our innovation program, dl 24.8. Any help much appreciated! http://t.co/SldbI2g

helsinkiuni: RT @touqo : @helsinkiuni etsimme nyt opiskelijoita innovaatio-ohjelmaamme oppimisen alueella. Voitko levittää sanaa? Kiitos! http://t.co/Sld

helsinkiuni: "International justice is an incredibly messy and nebulous, ideologically influenced field", says Prof. Koskenniemi: http://t.co/F6gVN9QZVf

Uutta Helsinkiä

Uutta Helsinkiä

Helsinkiä rakennetaan lähivuosina vilkkaammin kuin koskaan. Seuraa kotikaupunkisi kasvua kaavoituksesta valmiisiin asuinalueisiin.

UUTTA HELSINKIÄ »

Yliopisto esittää

LÖYTÖRETKI MIELEEN

Tiesitkö, että univaje voi tappaa? Tai että sikiöillä ja vauvoilla on kykyjä, joita aikuisilla ei enää ole.

Aivojen hellimisestä ja huoltamisesta puhutaan paljon — myös potaskaa. Tiedekulmassa luulot pannaan koetukselle ja uusin tieto tuodaan kansantajuisiksi tietoiskuiksi ja keskusteluiksi. Aivojen eri osien spesialistit, kielten ja oppimisen tutkijat, lääkärit, uni- ja traumatutkijat ja monet muut asiantuntijat kertovat tutkimuslöydöistään sekä siitä, mitä nämä löydöt merkitsevät jokapäiväisessä arjessa.

TIEDEKULMA: AIVOT 24.2.-30.4 »

HELSINGIN YLIOPISTO YOUTUBESSA »

HelsinkiTourism: @beruoist Naruviidakko / Collective Strings happened last weekend in KoeHelsinki, which is a part of http://t.co/dJfjO6xtkl

HelsinkiTourism: RT @KathrinDeter : Excuse my unsteady hand, but there's a huge #doublerainbow over #helsinki . #t öölönlahti @HelsinkiTourism @OurFinland http…

HelsinkiTourism: The coolest #summer #Helsinki #photo #competition is here! #Win a #weekend #citybreak for two! http://t.co/JJk2yUafR3 http://t.co/7QkdlVsQwK

Testaa tietosi

Neropattivisa

Neropatti on Helsingin yliopiston tietovisa. Testaa mitä tiedät tieteestä, tutkimuksesta ja perinteikkäästä opinahjosta.

PELAA »

Tilaa uutiskirje

Helsingin yliopisto

Tee löytöretki yliopistokaupunkiin. Löydä kiinnostavimmat tapahtumat, kummallisimmat kulmat, haastavimmat harrastukset. Poimimme sinulle parhaat palat kaupungin tarjonnasta.

TILAA UUTISKIRJE »

Helsingin päätapahtumat

Siivouspäivä II/2014
Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen...
Helsingin Juhlaviikot 2014
Suomen suurin monitaidefestivaali täyttää Helsingin...
Helsinki Design Week 2014
Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin designtapahtuma....

TILAA RSS »

Helsingin yliopiston tapahtumat

Juhlasymposiumi – Ehrensymposium für Prof. Jarmo Korhonen und Prof. Irma Hyvärinen
to 21.8.2014 9:30-16:40Päärakennus, Runeberg-saliFabianinkatu...
Politics of Constitutional Challenges in the 21st Century - keynote speech by Kim Lane Scheppele (Princeton University)
to 21.8.2014 9:30-12:00Auditorium XIVFabianinkatu...
Taidehistoriallinen kävelykierros: Kumpulan kampus
to 21.8.2014 14:00-15:00Kierros alkaa Kumpulan tiedekirjaston...

TILAA RSS »

http://helsinkifi.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=304&xml=rss

Kaupungissa tapahtuu

Tapahtumaluokat

Hae tapahtumaa

Sulje haku

Ehdota tapahtumaa

Tulevat tapahtumat

Ehdota tapahtumaa

Ehdota tapahtumaa Helsinki.fi -kaupunkiportaalin tapahtumakalenteriin! Syötä tapahtuman tiedot ja klikkaa lopuksi tallenna-painiketta.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Julkaistusta tapahtumasta saat vahvistuksen sähköpostitse. Lisätietojen antajan tiedot tulevat ainoastaan toimituksen käyttään.

Kalenterin julkaisusäännöt »

Tapahtuman tiedot

*
*
*
*

Hintatiedot:

*

Yhteyshenkilön tiedot

*
*

Julkaisusäännöt

  1. Helsinki.fi:n uutislistausta ja tapahtumakalenteria ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosaston verkkoviestintäyksikkö.
  2. Julkaistavaksi haluttuja uutisia ja tapahtumailmoituksia voi ehdottaa järjestöjä ja yhteisöjä edustava henkilö, joka haluaa tiedottaa uutisistaan ja tulevista tapahtumistaan Helsinki.fi:ssä.
  3. Uutiset ja tapahtumailmoitukset tulee kirjoittaa mahdollisimman julkaisuvalmiiksi ja lomake täyttää annettuja ohjeita noudattaen. Suuraakkosia (Caps Lock) ei tule käyttää.
  4. Vapaamuotoisemmat uutis- ja tapahtumavinkit tulee tehdä palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen portaali [at] helsinki.fi.
  5. Uskonnollisesti tai poliittisesti kantaaottavia, eettisesti loukkaavia tai Helsingin yliopiston tai Helsingin kaupungin tavoitteiden, hyvän tavan, Suomen lakien tai kansainvälisten sopimusten vastaisia uutisia ja tapahtumailmoituksia ei julkaista. Uutisten ja tapahtumailmoitusten julkaisemisen edellytys on, että tiedon syöttäjä hyväksyy nämä julkaisusäännöt.
  6. Uutislistan ja tapahtumakalenterin ylläpitäjät pidättävät itselleen oikeuden tapauskohtaisesti päättää tietojen julkaisemisesta uutislistalla ja tapahtumakalenterissa sekä oikeuden tietojen julkaisematta jättämisestä ja poistamisesta syytä erikseen määrittelemättä. Ylläpitäjät pidättävät itselleen myös oikeuden muokata uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavia uutisia ja tapahtumailmoituksia.
  7. Uutisehdotusten syöttäminen tapahtuu Ehdota uutista -lomakkeella ja tapahtumaehdotusten syöttäminen Ehdota tapahtumaa kalenteriin -lomakkeella.
  8. Uutisia ja tapahtumailmoituksia syötettäessä kysyttävät yhteystiedot tallentuvat määräaikaiseen rekisteriin, jota ylläpitää Helsingin yliopiston viestintäosasto. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen julkaisemista.
  9. Uutislistalla ja tapahtumakalenterissa julkaistavaksi halutut tiedot tallentuvat varastoon, josta ne siirretään 3-5 kertaa viikossa varsinaiselle uutislistalle ja tapahtumakalenteriin. Helsingin yliopiston viestintäosasto tarkistaa tiedot ennen niiden julkaisemista. Uutisia ja tapahtumailmoituksia, jotka eivät täytä aiemmin mainittuja kriteerejä, ei julkaista.
  10. Muutospyynnöt jo julkaistujen uutisten ja tapahtumailmoitusten tietoihin tehdään palautelomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus [at] helsinki.fi

Lisätietoja:
Annukka Salo
verkkotoimittaja
Puhelin: +358 50 4154414
annukka.salo [at] helsinki.fi